U bent hier

3 NIEUWBOUWWONINGEN op TOPlocatie te Sint-Kruis

In de Vossensteert te Sint-Kruis worden deze 3 RUIME woningen gebouwd (Bj 2024) en omvatten

► LOT 1: Grondoppervlakte van 330 m² met diepe tuin, fietsenberging vooraan en 2 slpks op de 1e verdieping. Vaste trap naar 2e verdieping waar er nog eens 1 tot 2 slpks. kunnen ingericht worden.

► LOT 2: Grondoppervlakte van 478 m² met diepe tuin, garage vooraan en 3 slpks op de 1e verdieping. Op de zolderverdieping kan u nog 1 tot 2 slpks. inrichten mits het plaatsen van een vaste trap.

► LOT 3: Grondoppervlakte van 454 m² met diepe tuin, garage vooraan en 3 slpks op de 1e verdieping. Op de zolderverdieping kan u nog 1 tot 2 slpks. inrichten mits het plaatsen van een vaste trap.

LOCATIE PROJECT

SINT-KRUIS is een deelgemeente van Brugge, met een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Brugge. Diverse grote winkels/warenhuizen liggen in de directe omgeving van het project (oa langs de Maalse Steenweg). Scholen en openbaar vervoer zijn ook geen probleem, er is een bushalte voor de deur en 3 scholen (secundair en middelbaar onderwijs) in een straal van 5 km. Ontspannen kan je in het Veltem- of Paalbos, het zwembad (Interbad) of sport- en voetbalterreinen (BLOSO of Jong Male). Met andere woorden, voor elk wat wils !

Gelijkvloers
Huis
 
3 slpk.
€ 380.000
PDF-pictogram Meer info
Huis
 
4 slpk.
€ 439.000
PDF-pictogram Meer info
Huis
 
4 slpk.
€ 455.500
PDF-pictogram Meer info

Locatie

LOCATIE PROJECT