U bent hier

Marcus Laurinstraat 5

Marcus Laurinstraat 5

4 Moderne nieuwbouwwoningen in loftstijl te Sint-Kruis

In het centrum van Sint-Kruis kunnen we u met trots dit kleinschalig nieuwbouwproject voorstellen met 4 woningen in moderne loftstijl. Zo lang de woningen nog niet in afwerkingsfase zijn heeft u als koper inspraak in de afwerking of indeling.

Gezien de ligging, grootte en aanwezigheid van zowel privé als gemeenschappelijke tuin zijn deze panden uitermate geschikt voor een gezin met kinderen! Qua opbrengsteigendom zijn deze woningen te verhuren zonder zorgen, u geniet een garantie van de bouwheer op de constructie en gezien de nieuwbouwstaat zijn er talloze kandidaten die dit type verkiezen boven een bestaande (verouderde) woning.

Klik gerust verder op één van de panden hieronder om alle informatie te bekomen. Een afspraak op kantoor om de plannen te bekijken kan uiteraard ook. Bel ons op het nummer 050/35.92.40 of mailen naar info@hebo.be, we helpen u graag verder!

Sint-Kruis
St. Kruis ten oosten van de historische binnenstad

Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge is geografisch ten oosten gelegen van de historische stadskern, op wandelafstand van de Grote Markt. In de directe omgeving van het project zijn er tal van winkels en scholen, wat deze aanbieding ideaal maakt voor een gezin met kinderen. Jaarlijks staat Sint-Kruis in de maand september in de belangstelling met de Kermisdagen. Verschillende verenigingen en handelaars slaan dan de handen in elkaar om er een bruisend feest van te maken. Meer info betreffende Sint-Kruis kan u vinden op www.sint-kruis.be

Plannen & Prijzen

Marcus Laurinstraat 5
Gelijkvloers
Huis
 
3 slpk.
   
Huis
 
3 slpk.
   
Huis
 
3 slpk.
   
Huis
 
3 slpk.
   

Locatie

Sint-Kruis