U bent hier

Nieuwbouwproject te Moerkerke

Nieuwbouwproject te Moerkerke

2 Half-Open bebouwingen gelegen in de Vissersstraat 8

In het centrum van Moerkerke kunnen we u met trots dit nieuwbouwproject in pastoriestijl voorstellen met in de eerste fase 3 woningen (2 HOB en 1 rijwoning). Van zodra deze verkocht zijn begint de 2e fase gelegen in de zijstraat (Watergangstraat) met 6 woningen (2 HOB en 4 rijwoningen)
Zo lang de woningen nog niet in afwerkingsfase zijn heeft u als koper inspraak in de afwerking of indeling ervan.

Achteraan de woningen wordt er een garagecomplex gebouwd met 11 garages. Iedere woning beschikt dus over een ruime garagebox (21 m²)
Gezien de ligging, grootte en aanwezigheid van tuin en/of garage zijn deze panden uitermate geschikt voor een gezin met kinderen! Qua opbrengsteigendom zijn deze woningen te verhuren zonder zorgen, u geniet een garantie van de bouwheer op de constructie en gezien de nieuwbouwstaat zijn er talloze kandidaten die dit type verkiezen boven een bestaande (verouderde) woning.

Klik gerust verder op één van de panden hieronder om alle informatie te bekomen. Een afspraak op kantoor om de plannen te bekijken kan uiteraard ook. Bel ons op het nummer 050/35.92.40 of mailen naar info@hebo.be, we helpen u graag verder!

Moerkerke
Het landelijke en groene Moerkerke

Moerkerke, deelgemeente van Damme.

Je woont er landelijk in het vlakke poldergebied, op een steenworp van de vaart. Talloze fiets- en wandelroutes nemen je mee in het prachtige landschap en laten u genieten van de rust en het groen.
In de directe omgeving van het project zijn er tal van winkels en scholen, wat deze aanbieding ideaal maakt voor een gezin met kinderen.

Meer info betreffende Moerkerke kan u terugvinden op de volgende site: http://www.damme-online.com/nl/deelgemeentes/moerkerke.htm

Plannen & Prijzen

Nieuwbouwproject te Moerkerke
Gelijkvloers
Huis
 
121,00 m²
3 slpk.
   
Huis
 
121,00 m²
3 slpk.
   

Locatie

Moerkerke