U bent hier

NIEUWBOUW PROJECTEN aan de Spaanse Costa

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te ontspannen, te genieten van een rijk cultureel erfgoed en te genieten van het warme mediterrane klimaat?
Zoek niet verder, want Spanje heeft alles wat je zoekt en meer! Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investering voor de toekomst, of een permanent toevluchtsoord, het kopen van een woning of appartement in Spanje kan de beste beslissing van je leven zijn.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met de zachte bries van de Middellandse Zee die door je ramen waait, terwijl de zon opkomt over de uitgestrekte stranden. In Spanje is dit niet alleen een droom, maar een realiteit voor velen die ervoor hebben gekozen hier een eigendom te kopen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar, biedt Spanje een levensstijl die doordrenkt is van zon, zee en ontspanning.

Contacteer ons op het nummer 050/35.92.40 of 0495/87.55.44 of stuur ons een mail naar info@hebo.be, we helpen u met plezier verder in uw zonnige zoektocht
Een selectie van onze panden te Spanje kan u op onze site terugvinden onder NIEUWBOUW SPANJE (https://www.hebo.be/nieuwbouw)

Financieel

Verkoop onder het btw stelsel
Prijs: 
€ 229.000

Algemeen

Uitstekende staat

Interieur

Exterieur

Omgeving

Stedenbouwkundige voorschriften

Attest voor Mazouttank: 
Niet meegedeeld
Bouwvergunning: 
Niet meegedeeld
Attest Elektrische installatie: 
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming: 
Niet meegedeeld
Voorkooprecht: 
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning: 
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid: 
Niet meegedeeld.

Locatie

Meer informatie nodig?

Deze informatie is vrijblijvend en zonder enige contractuele verbintenis vanwege de eigenaar en of makelaar Ze wordt enkel ten informatieve titel overgemaakt. De voorstelling, beschrijving en afmetingen werden met de grootste zorg opgesteld. Mochten er toch fouten of vergissingen in voorkomen dan excuseren wij ons hier uitdrukkelijk voor. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem daarom altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaen. Een verkoop / verhuur / overname, komt slechts tot stand na ondertekening van een onderhandse overeenkomst.