U bent hier

Volledig INGERICHT Appartement nabij Villamartin

Een nieuw project gelegen in het hart van Orihuela Costa op een perfecte locatie in een omgeving met veel groen. Op loopafstand vind je een supermarkt en bushalte; op slechts een klein eindje rijden vind je Villamartin Golf, het winkelcentrum La Zenia Boulevard en ook de blauwe vlag stranden van Orihuela Costa.

Dit wooncomplex is een nieuwe release van moderne luxe appartementen met ruime terrassen, een groot gemeenschappelijk zwembad en tuinen.
Het project bestaat uit 8 blokken met 4 verdiepingen, een totaal van 112 appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Elke blok beschikt over een lift.

De appartementen op de begane grond beschikken over een ruim terras van minimaal 40m²; de appartementen op de eerste en tweede verdieping bieden een mooi terras van min 20m²; de penthouses profiteren van een terras en een groot privésolarium met open zicht op de prachtige omgeving. De residentie heeft ruime gemeenschappelijke groene zones en een gemeenschappelijk zwembad, een kinderspeelplaats, petanquebanen, een fitnessruimte, sauna en jacuzzi.
Wat dit project uniek maakt is dat de appartementen volledig afgewerkt en ingericht te koop worden aangeboden! Bovendien zijn vele extra’s bij de prijs inbegrepen, waaronder keukentoestellen, airconditioning, Smart TV, elektrische rolluiken, vloerverwarming in de badkamers, ondergrondse parkeerplaats en een berging.

Dit is ongetwijfeld een uitzonderlijke kans om je droom te realiseren!

Villamartín is bij uitstek de beste woonwijk in Orihuela Costa, omdat het een breed scala aan diensten biedt, waaronder een grote verscheidenheid aan supermarkten, restaurants, bars, terrassen en winkels. Het heeft een golfbaan van internationaal aanzien; en door de goede locatie is het op minder dan 3 km van de stranden van Orihuela Costa gelegen.

Financieel

Verkoop onder het btw stelsel
Prijs: 
€ 279.000

Algemeen

Uitstekende staat

Interieur

Aantal slaapkamers: 
2 slpk.
Aantal badkamers met douche: 
2
Totale bewoonbare oppervlakte: 
76 m²
Type keuken: 
Open keuken geïnstalleerd
Toiletten: 
1
Gemeubeld
Lift

Exterieur

Terras
Oppervlakte terras: 
61 m²
Zwembad
Aantal overdekte parkeerplaatsen: 
1

Omgeving

Omgeving: 
Stad

Stedenbouwkundige voorschriften

Attest voor Mazouttank: 
Niet meegedeeld
Bouwvergunning: 
Niet meegedeeld
Attest Elektrische installatie: 
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming: 
Niet meegedeeld
Voorkooprecht: 
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning: 
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid: 
Niet meegedeeld.

Locatie

Meer informatie nodig?

Deze informatie is vrijblijvend en zonder enige contractuele verbintenis vanwege de eigenaar en of makelaar Ze wordt enkel ten informatieve titel overgemaakt. De voorstelling, beschrijving en afmetingen werden met de grootste zorg opgesteld. Mochten er toch fouten of vergissingen in voorkomen dan excuseren wij ons hier uitdrukkelijk voor. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem daarom altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaen. Een verkoop / verhuur / overname, komt slechts tot stand na ondertekening van een onderhandse overeenkomst.