U bent hier

Renovatieproject bestaande uit woning met bouwgrond (925 m²) in centrum Oostkamp

Maciebergstraat 40 - 8020 Oostkamp

INDELING:
Renovatieproject van een bestaande (te renoveren of af te breken) woning met diepe tuin en aangrenzend stuk bouwgrond (komt uit in de achterliggende straat; Voldersstraat) - Totale grondoppervlakte: 925 m²
Perceelbreedte Maciebergstraat: 20 m - Perceelbreedte Voldersstraat: 10 m - Gelegen in woongebied - Geen BPA, RUP of verkavelingsvoorschriften - Op het perceel gelegen aan de Voldersstraat kan er een Half-Open bebouwing met min. 3 m van de buren opgetrokken worden. Deze mag een diepte hebben van maximaal 20 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping. Gabarit van de straat te volgen en kroonlijst van de linkerbuur.

Financieel

Prijs: 
€ 315.000
Kadastraal inkomen: 
€ 205,00

Algemeen

Te renoveren

Interieur

Aantal slaapkamers: 
2 slpk.
Aantal badkamers met douche: 
1

Exterieur

Totale oppervlakte v/h terrein: 
923m²

Omgeving

Omgeving: 
Stad

Stedenbouwkundige voorschriften

Attest voor Mazouttank: 
Niet meegedeeld
Bouwvergunning: 
Niet meegedeeld
Attest Elektrische installatie: 
Niet meegedeeld
Meest recente stedenbouwkundige bestemming: 
Niet meegedeeld
Voorkooprecht: 
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning: 
Niet meegedeeld
Overstromingsgevoeligheid: 
Niet meegedeeld.

Locatie

Meer informatie nodig?

Deze informatie is vrijblijvend en zonder enige contractuele verbintenis vanwege de eigenaar en of makelaar Ze wordt enkel ten informatieve titel overgemaakt. De voorstelling, beschrijving en afmetingen werden met de grootste zorg opgesteld. Mochten er toch fouten of vergissingen in voorkomen dan excuseren wij ons hier uitdrukkelijk voor. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem daarom altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaen. Een verkoop / verhuur / overname, komt slechts tot stand na ondertekening van een onderhandse overeenkomst.